ÇÜ İletişim Fakültesi Kalite Süreci Toplantısı Yapıldı

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya, ÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Berberoğlu, ÇÜ Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Boyan, ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Aslı Sezgin, ÇÜ İletişim Fakültesi Sekreteri Ali Önal, ÇÜ İletişim Fakültesi Bölüm Başkanları ve Akademisyenleri katıldı.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç’in açılış konuşması ile başlayan toplantı, ÇÜ Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Boyan’ın kalite süreci hakkındaki bilgilendirmesi ile devam etti.

Sonrasında kürsüye çıkan ÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Çukurova Üniversitesi’nin Kalite Sürecine verdiği önem, bu doğrultuda tamamlanan ve yapılmakta olan çalışmalar ve konulan hedefler hakkında sunumlarını gerçekleştirdi. Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Çukurova Üniversitesi’nin en iyi 18 Araştırma Üniversitesi arasında yer aldığını ancak daha üst sıraları hedeflediğini, bunun için gerekli altyapı ve potansiyele sahip olduğunu aktardı.

Ardından Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi adına Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Aslı Sezgin Kalite Süreci hakkındaki sunumlarını gerçekleştirdi. Sezgin, hali hazırda 3 bölümde eğitim vermekte olan İletişim Fakültesi’nin Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nün Akreditasyon Sertifikasına sahip olduğunu ve diğer bölümlerimizin de bu doğrultuda kararlı adımlarla ilerlediğini kaydetti. ÇÜ İletişim Fakültesi’nin akademik kadrosu, öğrenci sayısı, fakültenin imkanları ve eksikleri hakkında da bilgilendirme yapan Doç. Dr. Ayşe Aslı Sezgin, soru-cevap bölümü için kürsüyü Prof. Dr. Süha Berberoğlu ve Prof. Dr. Neslihan Boyan’a bıraktı.

ÇÜ İletişim Fakültesi Yönetimi ve Akademisyenlerinin sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Süha Berberoğlu ve Prof. Dr. Neslihan Boyan, Çukurova Üniversitesi’nin gelecek projeleri hakkında da bilgi verdi.