ÇÜ İletişim Fakültesi ve ÇÜ Balcalı Hastanesi İşbirliği

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Geçerlilik süresi 1 yıl olan protokolü, ÇÜ İletişim Fakültesi adına, Dekan Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç ve ÇÜ Balcalı Hastanesi adına Başhekim Prof. Dr. Hasan Murat Gündüz imzaladı.

Protokol kapsamında İletişim Fakültesi ve Balcalı Hastanesi işbirliğinde önceden belirlenen konularda dijital içerikler hazırlanacak.

Her iki tarafın karar vereceği başlıklarda, Balcalı Hastanesi Başhekimliğinin belirleyeceği Uzman Doktorlar, ÇÜ İletişim Fakültesi İF-Stüdyo kompleksinde, Greenbox ve 100.9 Radyo Üniversite stüdyosunda görsel ve işitsel içerikler için ÇÜ İletişim Fakültesi Öğrencilerince hazırlanan “ Sağlık Reçetesi” programına konuk olarak katılacaklar.

Sağlık Reçetesi programı kapsamında Hazırlanan görsel ve işitsel içeriklerin Kurgu ve montajı İF-Stüdyo uzman personelince hazırlandıktan sonra ÇÜ Balcalı Hastanesi yönetimine teslim edilecek.

Kurgu ve montajı tamamlanmış içerikler, 100.9 Radyo Üniversite üzerinden ve Balcalı Hastanesi Yönetimi tarafından belirlenen platformlardan yayınlanması hedefleniyor.