ÇÜ İletişim Fakültesi ve TEMSA Arasında İşbirliği

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi ile TEMSA Skoda Sabancı Ulaşım Araçları A.Ş arasında öğrenci projesi protokolü imzalandı. 1 Kasım 2021 tarihi itibari ile imzalanan protokolün geçerliliği üç (3) yıl olacak.

Protokol kapsamında ÇÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, TEMSA’da “Çevrim İçi Bülten Haberi Hazırlığı ve İletişim Çalışmaları” konusunda görevler üstlenecek.

TEMSA öğrenci projesi protokolünde çalışacak öğrencilerin koordinasyonunu ise İletişim Bilimleri Bölümü öğretim üyesi, Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Yasemin Ünlü üstlendi.

İletişim Fakültesi öğrencilerinin üniversite öğrenimleri süresince alanları ile ilgili tecrübe kazanmalarını sağlayacak olan projede görev alacak öğrencilerin, haber yazımı, tasarım, editörlük, çevrim içi içerik üretimi konularında bilgi sahibi olması gibi bazı yeterliliklere sahip olması bekleniyor.

Proje çerçevesinde ayrıca öğrenciler tarafından üretilecek içeriklerin İletişim Fakültesi aracılığı ile paylaşımı da sağlanarak, görevli öğrencilerin çalışmaya katkısı da belirtilecek.