22. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nden Ödülle Döndük

Safranbolu Belediyesi’nin bu yıl “Kültürel Miras ve Korumacılık” teması ile düzenlediği 22. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu.
16-18 Eylül 2021 tarihlerinde finalleri gerçekleşen festivale, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri de katıldı. Serbest kategoride ÇÜ İletişim Fakültesi mezun öğrencilerinden, Mert Eşberk  “İnziva”, Devran Hakan “İncir Ağacı” ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Ahmet Keçili “ Seval” belgeseli ile finalistler arasına adını yazdırmayı başaran isimler oldu.
Jürinin değerlendirmeleri sonucu Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencisi Ahmet Keçili’nin yazıp yönettiği “ Seval” isimli belgesel Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.
Keçili, ödülünü Serbest Kategori Jüri Başkanı Doç. Dr. Kurtuluş Özgen’in ellerinden aldı
22. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali, sevilen sanatçı Şevval Sam konseri ile son buldu.