Film Festivallerinde Finaldeyiz

Bu yıl13-19 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması ve Adana Kısa Film Yarışması Finalistleri belli oldu.Finalistler arasında Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunları birbirinden başarılı projeleri ile dikkat çekti.

Festivalde ÇÜ İletişim Fakültesi mezunlarından, Çiğdem AkdoğanUlusal Öğrenci Kısa Film Yarışması Belgesel Kategorisinde “Kozmik Yıkım”belgeseli; Hakan ÇelikUlusal Öğrenci Kısa Film Yarışması Deneysel Kategoride “İş: Makineye Hoş Geldin” filmleri ile finalist olmaya hak kazandı.

28. Uluslararası Adana Altın Koza Film FestivaliAdana Kısa Film Yarışmasında ise Kerem Sürmeli“Altın Beyinli Adam”;Eren Çökdü “ Himmet “ veHakan Çelik“Körebe” projesi ile finalist olmaya hak kazandı.

22. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali Başlıyor

Safranbolu Belediyesi’nin düzenlediği ve bu yıl ana teması “Kültürel Miras ve Korumacılık” olarak belirlenen22. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali 16-18 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim elemanlarından Öğr.Görevlisi-Yönetmen Özge Deniz Özker’inde jüri kadrosunda yer aldığı festivalinfinalist seçkileri belirlendi.

Altın Safran Belgesel Film Yarışması Serbest kategori finalistleri Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunlarından Mert Eşberk“İnviza”, Devran Hakan “İncir Ağacı” ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Ahmet Keçili “ Seval” belgeseli ile finalistler arasına adını yazdırmayı başardı.

22. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nde dereceye giren filmler18 Eylül 2021 tarihinde yapılacak ödül töreninde açıklanacak.