Fidan Dikme Etkinliği

ÇÜ İletişim Fakültesi Fidan Dikme Etkinliği

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde, Subtropik Meyveler Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün desteğiyle fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Yasemin Ünlü, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, Stüdyo Binası Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Kıvanç Türkgeldi, Fakülte Sekreteri Hacer Oğuz, Akademik Kadro, İdari Personel ve Öğrenciler Katıldı.

Etkinlik çerçevesinde Stüdyo Binasının güney cephesi ağaçlandırıldı.

“70 Meyve Fidanı Dikildi”

70 meyve fidanının dikildiği etkinlikte, Hayatta dikili bir ağacı olmasını isteyen herkes, kolları sıvadı, yağan yağmura aldırmadan elleri ile fidan dikti toprağını atıp can suyunu verdi.

Böylece ülkemizin zaten en yeşili bol, en geniş biyo kütleye sahip olan ve doğal bir park alanı görünümündeki Üniversitemizin doğa zenginliği biraz daha büyüdü.

Etkinlik sonunda İletişim Fakültesi yönetimi Akademik personeli, idari personeli ve öğrencileri hatıra fotoğrafı çektirdi