Fakültemizde, Araştırma Üniversitesi Olma Yolunda Tanımlanan Hedefler Değerlendirildi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen, 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen ve YÖK tarafından yükseköğretime çeşitliliği getirmesi amaçlanan “Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi” kapsamında belirlenen “Araştırma ve Aday Araştırma Üniversiteleri” arasında aday üniversite olarak yer alan Üniversitemizin performansını arttırmaya yönelik çalışmalar devam ediyor.

Üniversite genelinde konuya yönelik olarak gerçekleştirilen toplantılar kapsamında, Rektörlüğümüz tarafından Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde de “Araştırma Üniversiteleri” konulu bir toplantı yapıldı.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şeref Erdoğan ve Prof. Dr. İbrahim Halil Elekçioğlu’nun teşrifleri, Genel Sekreter Nazan Karataş'ın katılımı ile İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç’in ev sahipliğinde, İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya İletişim Fakültesi Akademik Personeli de katıldı.

Toplantıda, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar tarafından, Araştırma Üniversitesi olma yolunda tamamlanan hedefler ve YÖK’ün koyduğu kriterler hakkındaki detaylar paylaşılarak, görüş alışverişinde bulunuldu.