Pedagojik Formasyon Sertifika Programı hakkında

Değerli hocalarımız, Sevgili öğrenciler,

Mezunlarımızın ileride alanlarıyla ilgili konularda lise/meslek okullarında ders verebilmelerine olanak sağlayan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı ÇÜ Eğitim Fakültesi tarafından bu yıl da açılıyor. 2017-2018 dönemi için ilgili bilgiler üniversitemiz web sayfasından duyurulacaktır. Ancak bizim fakültemize yönelik bir-iki bilgiyi önceden paylaşmak istiyorum.

- Öncelikle, güzel haberi yineleyelim: nihayet, yaklaşık iki yıldır uğraş verdiğimiz, İletişim bilimleri Programı öğrencilerinin/mezunlarının da programa kabul edilebilmesi ile ilgili kurul kararı Mayıs ayı içerisinde çıktı (Google groups 2012 üzerinden duyurmuştum) ama sanırım duymayan birçok arkadaşımız oldu.

- RTS, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin programa başvurmaları konusunda zaten sorun yoktu.

- Programa yalnızca son sınıf öğrencilerimiz ve mezunlarımız katılabilecektir.

- Bu yıl için fakülte kotamız, mezunlarımızla birlikte toplamda 60 kişi olacaktır.

Yaklaşık takvim: 14-28 ağustos önkayıt
Eylülün ikinci haftası civarında kesin kayıt.

İGİLENENLER İÇİN: KONUYU ASIL KAYNAKTAN (ÇÜ web) İZLEMENİZİ ÖNERİRİM.

Prof. Dr. Hatice Çubukçu Dekan v.