Yardımcı Doçent Kadrosu Dil Sınavı Sonuçları

Gazetecilik Bölümü Genel Gazetecilik Anabilim Dalı

Ç.Ü. İletişim Fakültesi Dekanlığı, İletişim Fakültesi, Gazetecilik Bölümü, Genel Gazetecilik Anabilim Dalı için 11 Nisan 2017 tarihli Sabah Gazetesinde ilana çıkılan Yardımcı Doçent Kadrolarına başvuruda bulunan adayların yabancı dil sınavı Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe olarak 28/04/2017 Cuma günü saat 10:00 da yapılmış olup sonuçlar aşağıdaki gibidir.

Aday

Sonuç

Sevda ÜNAL

Gülcennet ÖZTÜRK

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Sinema Anabilim Dalı

Ç.Ü. İletişim Fakültesi Dekanlığı, İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü, Sinema Anabilim Dalı için 11 Nisan 2017 tarihli Sabah Gazetesinde ilana çıkılan Yardımcı Doçent Kadrolarına başvuruda bulunan adayların yabancı dil sınavı Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe olarak 28/04/2017 Cuma günü saat 10:00 da yapılmış olup sonuçlar aşağıdaki gibidir.

Aday

Sonuç

Aydın ÇAM

Başarılı

İş bu duyuru adaylara tebliğ niteliği taşır.

DEKANLIK