Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ÇÜ İletişim Fakültesini Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Ünlükaplan ve Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz fakültemizi ziyaret etti. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç ve ekibinin ev sahipliği yaptığı ziyarette, Fakültemiz akademik ve idari personeli de bulundu.

İlk olarak fakülte binasındaki İletişim Araçları Müzesi, Özgür Sinematek’i ve Sergiyi gezen Rektör Prof. Dr. Tuncel ve beraberindeki heyet, daha sonra Stüdyo Binası Kompleksine geçerek bütün birimleri yakından inceledi.

100.9 frekansı üzerinden hem karasal hem web yayını gerçekleştiren Radyo Üniversite Stüdyosunu da gezen Rektör Prof. Dr. Tuncel, burada radyo yayınları hakkında bilgi aldı. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç’in, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e İletişim Fakültesi hakkında kısa bir brifing verdiği ziyarette, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Ahmet Keçili’nin ödüllü belgesel filmi Dede de izlendi.