Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Akreditasyon Sertifikasını Aldı

Fakültemiz tarafından, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü için İletişim Araştırmaları Derneği'ne (İLAD) yapılan akreditasyon başvurusu değerlendirmeleri sonrası, İletişim Eğitimi Değerlendirme Akreditasyon Kurulu (İLEDAK) ekipleri tarafından 14-17 Aralık 2019 tarihlerinde, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’ne saha ziyaretleri yapılmış, bölümün öz değerlendirme raporu incelenmiş ve ardından İLAD İletişim Araştırmaları Derneği’nin kararı ile ÇÜ İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nün akredite olunmasına karar verilmişti.

Sonrasında, bütün dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 Pandemisi dolayısı ile Akreditasyon Sertifikası gecikmeli de olsa ÇÜ İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’ne takdim edildi ve bölümün başarı duvarında yerini aldı.

Akreditasyon Sertifikasının Takdimine, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç ile birlikte Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Yasemin Ünlü, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü akademik kadrosu ve İletişim Fakültesi Sekreteri Hacer Oğuz ile idari personel de katıldı.